Home / Εκδηλώσεις-Συνέδρια-Βραβεία / Εκδηλώσεις & Εορτασμοί / Επίσκεψη Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου

Επίσκεψη Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαου

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε την Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018, στο Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥΚΠΕΕ) τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Καρπασίας κ. Χριστοφόρο. Τους δύο αρχιερείς συνόδευαν οι οικοδεσπότες, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Οι επίσημοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον Εκθεσιακό Χώρο, στην αίθουσα Προβολών – Συνεδρίων και το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του ΚΥΚΠΕΕ. Επιπλέον, θαύμασαν την πανέμορφη Δεσποτική Λίμνη, περπάτησαν κάποια από τα μονοπάτια μελέτης της Φύσης και επισκέφθηκαν τον Βιολογικό Ελαιώνα. Η ξενάγηση πραγματοποιήθηκε από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Περιβαλλοντική Εκπαιδεύτρια του ΚΥΚΠΕΕ.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μεγάλη ευλογία και ορόσημο για το κέντρο, καθώς αποτελεί το πρώτο περιβαλλοντικό κέντρο στον κόσμο που ίδρυσε τοπική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Λόγια Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής από Βιβλίο Επισκεπτών του ΚΥΚΠΕΕ:
«Υπέροχη, ευγενής, ποιοτική πρωτοβουλία προβολής του σπάνιου περιβαλλοντικού θησαυρού της περιοχής. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στην Μητρόπολη Λεμεσού για την υποστήριξη του Κέντρου. Καλή συνέχεια και εξέλιξη».

 

Διαβάστε επίσης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΩΝ

Το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντική Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥ.Κ.Π.Ε.Ε) στο πλάισιο την Παγκόσμια Μέρα Υδροβιοτόπων, σας ...