Home / Footer / Χαιρετισμός κα. Αντωνίας Θεοδοσίου (Επίτροπος Περιβάλλοντος)

Χαιρετισμός κα. Αντωνίας Θεοδοσίου (Επίτροπος Περιβάλλοντος)

Με την ευκαιρία των 20 ετών λειτουργίας του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης (ΚΥΚΠΕΕ) της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού, σάς συγχαίρω θερμά για μια σπουδαία πορεία ανιδιοτελούς προσφοράς στον τομέα του περιβάλλοντος.

Με δέσμευση υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, οι στρατηγικές και οι δράσεις που προάγονται από το ΚΥΚΠΕΕ στους τομείς της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, της περιβαλλοντικής έρευνας, και της ευαισθητοποίησης του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα, αποτελούν σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη στάσεων και συμπεριφορών που συμβάλλουν στην προστασία της οικολογικής ισορροπίας και της ουσιαστικής βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων μας.

Σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια για τη διατήρηση της βιολογικής ποικιλότητας της Κύπρου και για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης με έναν τρόπο ζωής που να μην καταστρέφει τον φυσικό πλούτο του πλανήτη μας, είναι οι συνέργειες μεταξύ κρατικών θεσμών, φορέων, ΜΚΟ, ιδρυμάτων και ενεργών πολιτών. Η συνεργασία μεταξύ του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του ΚΥΚΠΕΕ αποτελεί ένδειξη της διαχρονικής πεποίθησής μας ότι μέσω συντονισμένων προσπαθειών και συνένωσης δυνάμεων μπορούμε να επιτύχουμε περισσότερα για τη διασφάλιση ενός υγιούς και βιώσιμου μέλλοντος. Επιθυμία και πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε και να ενισχύσουμε αυτή τη συνεργασία μέσα από την προώθηση κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων.

Σας συγχαίρω, και πάλι, για το πολύπλευρο έργο σας και εύχομαι να είναι ακόμη πιο δημιουργικό.

Αντωνία Θεοδοσίου

Επίτροπος Περιβάλλοντος

About annafiakkou

Διαβάστε επίσης

Χαιρετισμός Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού (Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Ιατρικός Διευθυντής Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου)

Χαιρετισμός Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Ιατρικός Διευθυντής Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου ...