Home / Footer / Χαιρετισμός κ. Στέφανου Στεφάνου (Γενικός Γραμματέας ΚΕ ΑΚΕΛ)

Χαιρετισμός κ. Στέφανου Στεφάνου (Γενικός Γραμματέας ΚΕ ΑΚΕΛ)

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα ΚΕ ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου για 20χρονα ΚΥΚΠΕ

(Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης)

 

Με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του ΚΥΚΠΕ στους τομείς της περιβαλλοντικής έρευνας και εκπαίδευσης, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά  μου για τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλετε για τη διατήρηση του περιβάλλοντος, για την προώθηση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, την έρευνα και την πληροφόρηση.

Εύχομαι το ΚΥΚΠΕ να συνεχίσει την πορεία του ανταποκρινόμενο στις τεράστιες περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης και ο τόπος μας και μέσα από τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε να ευαισθητοποιήσετε περαιτέρω τους πολίτες και τους νέους της Κύπρου για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και των οικοτόπων του νησιού μας.

Διανύουμε μια περίοδο που οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής απειλούν την επιβίωση του πλανήτη και απασχολούν σοβαρά την ανθρωπότητα γι’ αυτό και ο ρόλος σας είναι σημαντικός και η δουλειά που επιτελείτε αναγκαία.

Σας συγχαίρω ξανά και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας.

About annafiakkou

Διαβάστε επίσης

Χαιρετισμός Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού (Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Ιατρικός Διευθυντής Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου)

Χαιρετισμός Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Ιατρικός Διευθυντής Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου ...