Home / Footer / Χαιρετισμοί / Χαιρετισμός κ.Ανδρέα Βύρα (Δήμαρχος Λάρνακας/ Πρόεδρος Ένωσης Δήμων Κύπρου)

Χαιρετισμός κ.Ανδρέα Βύρα (Δήμαρχος Λάρνακας/ Πρόεδρος Ένωσης Δήμων Κύπρου)

Με την ευκαιρία των 20 χρόνων λειτουργίας του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού σας συγχαίρω για αυτό το πολυδιάστατο και αξιέπαινο έργο που επιτελείτε.

Η προστασία και διαφύλαξη του περιβάλλοντος αποτελεί προτεραιότητα και η ίδρυση του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης που ίδρυσε η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, εδώ και 20 χρόνια προσφέρει δωρεάν ειδικά προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, έρευνας και ενημέρωσης συμβάλλοντας τα μέγιστα.

Το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης σε αυτά τα 20 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς κατάφερε να εκπαιδεύσει με επιτυχία χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες από όλη την Κύπρο της Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης καθώς και φοιτητές της Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης. Αποτέλεσμα των δράσεων και ενεργειών του, οι πολυάριθμες επιτυχίες και βραβεύσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Εν μέρους των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας και εμένα προσωπικά μεταφέρω τα ειλικρινή συγχαρητήρια μου για το έργο που επιτελεί το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης και συγχαίρω επίσης τον Επίτιμο Πρόεδρο του ΚΥΚΠΕΕ Επίσκοπος Αμαθούντος, κ. Νικόλαο που ευλογεί και στηρίζει το έργο αυτό.

Με εκτίμηση,

Ανδρέας Βύρας

Δήμαρχος Λάρνακας/ Πρόεδρος Ένωσης Δήμων Κύπρου

About annafiakkou

Διαβάστε επίσης

Χαιρετισμός κ. Στέφανου Στεφάνου (Γενικός Γραμματέας ΚΕ ΑΚΕΛ)

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα ΚΕ ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου για 20χρονα ΚΥΚΠΕ (Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και ...