Home / Footer / Χαιρετισμοί / Χαιρετισμός κ. Άντρου Γ. Καραγιάννη (Δημάρχου Δερύνειας)

Χαιρετισμός κ. Άντρου Γ. Καραγιάννη (Δημάρχου Δερύνειας)

Σχόλια–Χαιρετισμός Δημάρχου Δερύνειας κου Άντρου Γ. Καραγιάννη

για τα 20 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς του ΚΥΚΠΕΕ στους τομείς της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, έρευνας και πληροφόρησης

 

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, τόσο για τον ακριτικό Δήμο Δερύνειας όσο και για εμένα προσωπικά, η ευκαιρία που μας δίδετε για να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας για το εξαιρετικό έργο που επιτελείτε στον πολύ ευαίσθητο για την ανθρωπότητα τομέα του Περιβάλλοντος.

 

Η κλιματική αλλαγή έχει πλήξει αισθητά το περιβάλλον, αφού κι εμείς βιώνουμε καθημερινά τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης με τα ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως οι καύσωνες, οι πυρκαγιές και η ανομβρία.  Η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους και γι’ αυτό, ο κάθε πολίτης θα πρέπει να ενημερώνεται για τις περιβαλλοντικές δράσεις που στοχεύουν στη διασφάλιση καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος.

 

Όλοι μας θα πρέπει να συμβάλουμε με πρωτοβουλίες και απλές πράξεις στη διάσωση του πλανήτη από την απειλούμενη κλιματική αλλαγή, η οποία ανάγκασε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να θέσει ως στόχο την κλιματική ουδετερότητα μέχρι το 2050.

 

Για την επίτευξη, όμως αυτού του δύσκολου στόχου θα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι, να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και να ακολουθήσουμε τα παραδείγματα των παιδιών που με τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες τους μας δείχνουν τον δρόμο για ένα καθαρό και απαλλαγμένο από ρύπους μέλλον.

 

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια στο πολύ ευαίσθητο αλλά βαρυσήμαντο έργο που επιτελείτε.

 

Με εκτίμηση,

 

Άντρος Γ. Καραγιάννης

Δήμαρχο

About annafiakkou

Διαβάστε επίσης

Χαιρετισμός κ. Στέφανου Στεφάνου (Γενικός Γραμματέας ΚΕ ΑΚΕΛ)

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα ΚΕ ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου για 20χρονα ΚΥΚΠΕ (Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και ...