Home / Footer / Χαιρετισμοί / Ανδρούλλα Βασιλείου (τ. Ευρωπαία Επίτροπος)

Ανδρούλλα Βασιλείου (τ. Ευρωπαία Επίτροπος)

Η εκπαίδευση για το περιβάλλον αποτελεί σήμερα σημαντικό πυλώνα των σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αποσκοπεί στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά και στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής κουλτούρας και συμπεριφοράς σε όλα τα παιδιά. Αυτή την ανάγκη έχει υπηρετήσει εδώ και μια δεκαετία το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης. Γι’ αυτή του την υπηρεσία συγχαίρω θερμά τόσο το προσωπικό του Κέντρου όσο και την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού για τη σθεναρή στήριξη που έχει προσφέρει.

Εκτιμώ ιδιαίτερα τη μεθοδολογική προσέγγιση του εκπαιδευτικού σας έργου το οποίο στοχεύει στην καλλιέργεια όλων των πλευρών της προσωπικότητας των μαθητών, συμπεριλαμβανομένης και της δημιουργικής έκφρασης. Οι δράσεις σας αποτελούν σαφή απόδειξη ότι ο συνδυασμός τέτοιων πρωτοβουλιών με την άτυπη μάθηση μπορούν να δέσουν αρμονικά με το έργο του επίσημου εκπαιδευτικού συστήματος.

Σας απευθύνω και πάλι τα θερμά μου συγχαρητήρια και σας εύχομαι όπως το Κέντρο συνεχίσει να εξελίσσεται και να διευρύνει τους ορίζοντες δράσης του.

Με εκτίμηση,

Ανδρούλλα Βασιλείου
Ευρωπαία Επίτροπος
Αρμόδια για την Εκπαίδευση, Πολυγλωσσία, Πολιτισμό και Νεολαία