Home / Footer / Χαιρετισμοί / Χαιρετισμός κ. Στέλιου Θεοφίλου (Επαρχιακού Π.Λ.Ε Λεμεσού)

Χαιρετισμός κ. Στέλιου Θεοφίλου (Επαρχιακού Π.Λ.Ε Λεμεσού)

Με την ευκαιρία των εορτασμών για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης, επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προφορά του Κέντρου στους τομείς της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, έρευνας και πληροφόρησης.

Τα περιβαλλοντικά προγράμματα του ΚΥΚΠΕΕ που ενθαρρύνουν τη βιωματική μάθηση και την ενεργό συμμετοχή των μαθητών/τριών συμβάλλουν, ώστε οι μαθητές/τριες  μας να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τη φύση, να κατανοήσουν τη λειτουργία του περιβάλλοντος, να σέβονται το περιβάλλον και να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση.

Η καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης αποτελεί και έναν από τους στόχους του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών για την κλιματική κρίση, της οποίας οι συνέπειες είναι εμφανείς σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Συγχαίρουμε όλους τους φορείς που στηρίζουν τη λειτουργία του ΚΥΚΠΕΕ, καθώς και όλα τα μέλη του που εργάζονται για συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά στους τομείς της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

 

Στέλιος Θεοφίλου

Επαρχιακός Π.Λ.Ε Λεμεσού

 

About annafiakkou

Διαβάστε επίσης

Χαιρετισμός Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού (Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Ιατρικός Διευθυντής Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου)

Χαιρετισμός Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Ιατρικός Διευθυντής Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου ...