Home / Footer / Χαιρετισμός Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού (Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Ιατρικός Διευθυντής Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου)

Χαιρετισμός Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού (Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Ιατρικός Διευθυντής Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου)

Χαιρετισμός Καθ. Λεωνίδα Φυλακτού

Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Ιατρικός Διευθυντής

Ινστιτούτο Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου

 

Το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης δραστηριοποιείται σε ένα τομέα ο οποίος σήμερα είναι πιο επίκαιρος από ποτέ και χρήζει άμεσης προστασίας.  Με την ευκαιρία των 20 χρόνων λειτουργίας του ΚΥΚΠΕΕ θα ήθελα να σας συγχαρώ για το έργο σας και την ανιδιοτελούς προσφοράς σας και εύχομαι μέσα από τις δράσεις σας να συνεχίζετε να προάγετε και να προωθείτε την προστασία του περιβάλλοντος και ότι εξαρτάται από αυτό.

Τα τελευταία χρόνια, το περιβάλλον και κατ’ επέκταση το ανθρώπινο είδος και ότι ζει και αναπνέει μέσα από αυτό απειλείται από την κλιματική αλλαγή, τους πολέμους και τα χημικά όπλα, τα καυσαέρια, αλλά και την αλόγιστη χρήση του περιβάλλοντος από όλους εμάς. Η συμβολή σας μέσα από την εκπαίδευση και αγωγή, την περιβαλλοντική έρευνα και την πρόσβαση του κοινού στην έγκυρη γνώση για ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης είναι πολύτιμη και θα βοηθήσει καταλυτικά ως προς την επίτευξη των στόχων σας.

Η σωστή προσέγγιση και διαπαιδαγώγηση όλων μας αποτελεί εργαλείο για τη διαμόρφωση σωστής κουλτούρας και ενσυναίσθησης για την προστασία του περιβάλλοντος και ότι το περιβάλλει.

Με αυτά τα λίγα, σας εύχομαι να συνεχίσετε τις δράσεις σας προσηλωμένοι στους στόχους σας για τον καλό των πολιτών και της ίδιας μας της χώρας.

About annafiakkou

Διαβάστε επίσης

Χαιρετισμός κ. Στέφανου Στεφάνου (Γενικός Γραμματέας ΚΕ ΑΚΕΛ)

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα ΚΕ ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου για 20χρονα ΚΥΚΠΕ (Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και ...