Home / Footer / Χαιρετισμοί / Χαιρετισμός κ. Νίκου Νικολαΐδη (Δημάρχου Λεμεσού)

Χαιρετισμός κ. Νίκου Νικολαΐδη (Δημάρχου Λεμεσού)

Χαιρετισμός Δημάρχου Λεμεσού, κ. Νίκου Νικολαΐδη, με την ευκαιρία των εορτασμών για τα 20 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς του ΚΥΚΠΕΕ

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας του Κυπριακού Κέντρου Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης, δράττομαι της ευκαιρίας να συγχαρώ όλους τους συντελεστές του ΚΥΚΠΕΕ για το σπουδαίο έργο που επιτελούν διαχρονικά, με την ανιδιοτελή προσφορά τους στους τομείς της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, έρευνας και πληροφόρησης.

Τα τελευταία χρόνια ειδικά, έχει γίνει αντιληπτό ανά τον κόσμο ότι η ευαισθητοποίηση και η σωστή διαπαιδαγώγηση του καθενός ξεχωριστά σε θέματα περιβάλλοντος είναι όχι απλώς σημαντική, αλλά επιβεβλημένη.

Η σωστή διαπαιδαγώγηση σε θέματα περιβάλλοντος, ειδικά στις νεότερες γενιές, έχει τεράστια σημασία και θα συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια διατήρησης της πλούσιας σε βιοποικιλότητα φύσης της Κύπρου, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αντιληφθούν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα οικοσυστήματα και την ανάγκη διατήρησής τους για τις μελλοντικές γενιές, επιτυγχάνοντας, ως αποτέλεσμα, την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.

Η συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων μαθητών και μαθητριών και εκατοντάδων εκπαιδευτικών αποδεικνύουν εμπράκτως την τεράστια επιτυχία των προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του ΚΥΚΠΕΕ.

Το ΚΥΚΠΕΕ βρίσκεται εδώ και δύο δεκαετίες στις επάλξεις, με τα καινοτόμα προγράμματα και τις πρωτοποριακές δράσεις του και αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο του Δήμου Λεμεσού στην προσπάθεια που καταβάλλει για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης που μαστίζει τον πλανήτη μας, με τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα Mission Cities, που σκοπό έχει να καταστήσει την πόλη μας κλιματικά ουδέτερη μέχρι το 2030.

Ακόμα μια φορά, συγχαρητήρια για το σπουδαίο έργο που επιτελείτε όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσετε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και στο μέλλον.

About annafiakkou

Διαβάστε επίσης

Χαιρετισμός κ. Στέφανου Στεφάνου (Γενικός Γραμματέας ΚΕ ΑΚΕΛ)

Χαιρετισμός Γενικού Γραμματέα ΚΕ ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου για 20χρονα ΚΥΚΠΕ (Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και ...